Saturday, 7 May 2011

Kota Kinabalu, Sabah (17 - 20 April 2011) ~ PART 4

Day 4 @ 20 April 2010

Today is free and easy day..no particular activity planned. Since our flight back to kl will only be at 10.30pm, so we have the whole day to spent in KK.

Pagi ni of course bangun lewat sket dari bese..dah 2 ari bangun awal pagi kan…so, ari ni bgn lambat sket and we had late breakfast at the hotel’s roof top restaurant..we took our own sweet time mase breakfast tu…then we packed our thing and get ready to check out.



view from rooftop restaurant of Imperial International Hotel

We manage to rent car hourly for us utk jalan2 dan shopping di Filipino Market…so basically we rented the car, parked it and put our bags inside while we shop in the market. Filipino Market ni is a centre of souvenir shop…all kind of souvenir ade..dari keychain ke t-shirt, bags, pearl or crystal brooch, bracelette, you name it..everything is there and the key point when u are here is bargain…bargain sampi more than half of the display price..baru puas hati…

Kitorg shopping berjam-jam lamenye sampai lupe nak lunch (nak bargain tu yang lame..heheh) dah kol 4 baru rase lapar…so, we eat at the stalls outside the market…kali nie I pekene mee goreng yang signature dish tuh…(yg semalam si liza n yan makan tuh..) portion die adelah sgt besau sekali dan confirm x habes sorg..plus, kene plak dgn cendol..mmg terbaikk..korang layan gambo je le ek..hehe..



So, dah makan kenyang kitorg decide nak jalan2 die sekitar Tanjung Aru..it is beach not far from KK and its on the way to airport. Since masih awal untuk ke airport, kitorg singgah dulu di tanjung aru menikmati sunset….





Ok, it just happened. Kitorang singgah di satu community park di tanjung aru nie..park ni sgt cantik dan according to the signage, it is courtesy of Syarikat Timatch Sdn. Bhd. Park die sgt cantik, ade tempat jog dan tengah2 ade tasik buatan…the best part is, time kitorg sampai tu, dalam jam 7 camtu ade air pancut berirama dan berlampu2…rase cam kat luar negare pon ade..x larat nak cite camne..korg layan la gambo2 nie..heheh





note ar pancut yg sgt cantik...berimara lagik..




free RO water
view of community park
Then, we had light dinner at a food court near the park before we headed to airport to return back the car and check in flight…dlm flight masing2 kepenatan dan layan tido sepanjang flight..

So, we ended the holiday when we touched down at KLIA airport at 12.45am..phewww..wat a trip! We were really enjoy it…saaaaannngaatt enjoy..dan the next day still haf to go to work dgn penuh kesengalan dan kepala melayang..:(!

-          End of Trip!!!!! –

1 comment:

  1. aku menjadi sewel di hari kamis..blur jerk muka

    ReplyDelete